DIVADLO KOMÉDIE

DIVADLO KOMÉDIE OPÄŤ ZAVÍTA DO STAREJ ĽUBOVNE

„Viete, aká je chlapská odpoveď na predstavenie KLIMAKTÉRIUM? Súčasná komédia s pesničkami o mužoch, ktorí sa ocitli na pokraji nervového zrútenia PANIKÁRI.“

Príbeh troch kamarátov a ich pochybností, ako ostať skutočným mužom.

Ako si zachovať svoje chlapské JA! Ako nepodľahnúť diktátu stresu, nadmerným pracovným povinnostiam, neskutočným nárokom alebo obludným očakávaniam okolia. Ako sa v dnešnom dynamickom svete nenechať prevalcovať ženami. Ako s nimi komunikovať, porozumieť im, preniknúť do ich vnútra... Ako im lichotiť, vládnuť, dobývať ich... Ako prepojiť tieto dva na prvý pohľad rozdielne svety. Nepostihnuteľný vesmír kabeliek a nekonečný oceán pív!

Vtipná hra, ktorá nenechá nikoho na pochybách, že dobrí kamaráti, dobre mienená rada a dobrá zábava ešte nevymreli. Ani nevymizli z našich javísk.

PANIKÁRI je komédia o súčasníkoch a o ich zábavných riešeniach aktuálnych problémov. Naši hrdinovia sú možno občas smiešni, dojemne trápni, ale predovšetkým dojímavo ľudskí. Sú sebaironicky zábavní. Dokonca si pritom aj spievajú. Známe hity s novými textami, ktoré poodhaľujú ich tajné túžby a skryté sny. A vy sa pritom skvele bavíte!


Kedy: 17. apríla 2023 o 18:00 hod
Cena vstupenky: 15 EUR
Predaj vstupeniek: Ľubovnianske osvetové stredisko (Dom kultúry Stará Ľubovňa)
tel.: 0908998795

Čaká nás poriadna dávka zábavy! Tak si to nenechajte ujsť!

Nastavenia cookies