Podujatia

2023

FESTIVAL ZUČ SŠ 2023

STREDNÉ ŠKOLY OPÄŤ NA JEDNOM PÓDIU 
27. februára 2023 sa v Dome kultúry v Starej Ľubovni uskutočnil už 16. ročník FESTIVALU ZÁUJMOVEJ UMELECKEJ ČINNOSTI ŠTUDENTOV STREDNÝCH ŠKÔL.
O program sa postarali študenti staroľubovnianskych stredných škôl, ktorí aj vďaka svojim pedagógom mohli ukázať svoj talent. Hlavným cieľom festivalu je podporovať tvorivú záujmovú činnosť na stredných školách a vyhľadávať nové muzikantské, spevácke, tanečné a iné talenty.
Stredné školy: Gymnázium Terézie Vansovej; Spojená škola, Jarmočná 108; Cirkevné gymnázium sv. Mikuláša a Stredná odborná škola technická si pre divákov pripravili hneď niekoľko vystúpení a každé z iného súdka. Študenti priniesli rozmanité druhy umenia ako moderný a ľudový spev, tanec a divadlo. Spomedzi všetkých stredných škôl bola cenou riaditeľa ĽOS ocenená Stredná odborná škola technická, ktorá svojím programom "Technici v akcii" najviac očarila porotu a divákov. Odborná porota to však pri hodnotení nemala ľahké, preto si všetky stredné školy odniesli cenu a ďakovný list za svoje vystúpenie.
Úspešnosť aj tohto ročníka vyjadruje aj fakt, že sa festivalu zúčastnilo takmer sto študentov. Už teraz sa tešíme na 17. ročník festivalu.

Súvisiace odkazy

Nastavenia cookies